Bekijk

Proef ons menu

Bekijk ons

Proef ons menu

IN ONS SHARING CONCEPT KAN JE VERSCHILLENDE BITES DELEN OM TE STARTEN (NIET ALS HOOFDGERECHT), WIJ RADEN EEN 2 À 3 BITES PER 2 PERSONEN AAN.

OP VRIJDAG- EN ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ TELKENS VOOR- (MINSTENS 1 BITE PER PERSOON) EN HOOFDGERECHT,
ZO KRIJGT ONS VLEES DE TIJD DAT HET NODIG HEEFT.

DIT IS EEN VOORBEELDMENU, WIJ WERKEN MET DAGVERSE PRODUCTEN,
SOMMIGE GERECHTEN KUNNEN VARIËREN NAARGELANG HET DAGELIJKSE AANBOD.

DE PRIJZEN PER GERECHT VARIËREN VAN €15.00 TOT €75.00 .

COLD CUTS
MILLEFEUILLE MET HANDGESNEDEN RUNDSTARTAAR
gezouten & gedroogd runderhart
CARPACCIO VAN CHIANINA
toast - salade - pijnboompitten - parmezaan
CHARCUTERIE
selectie van verschillende soorten charcuterie - pan de cristal
VITELLO TONNATO
kalfsvlees - tonijn
GILLIS’ SIGNATURE BITES
TRAAGGEGAARD BUIKSPEK VAN ZEEUWSE DUROC
witte asperges - mousseline - lente ui
PULLED PORK VAN ZEEUWSE DUROC
naanbrood - spitskool - 4 stuks
MARINATED BEEF KEBAB
pitabroodjes - filet pur - chili - harissa - 4 stuks
HUISGEMAAKTE KROKETJES VAN IBERICO
mosterd & mosterdzaad - 5 stuks
BRIOCHE MET TRAAGGEGAARDE OSSENSTAART
picklesmayonaise - opgelegde groentjes
CLASSICS
RIB-EYE VAN JAPANESE BLACK WAGYU (KUROGE WASHU - KAGOSHIMA) A5 BMS 10
gegrild & puur geserveerd - 120 gr
GEROOSTERDE MERGPIJP VAN BELGISCH "WIT-BLAUW"
toast

GREAT THINGS TAKE TIME!

ONS VLEES IS EEN SLOW FOOD PRODUCT, HET HEEFT TIJD NODIG OM TE RIJPEN ÉN TE BAKKEN, DUS NEEM JE TIJD OM HET TE ETEN.

OP VRIJDAG- EN ZATERDAGAVOND SERVEREN WIJ TELKENS VOOR- (MINSTENS 1 BITE PER PERSOON) & HOOFDGERECHT,
ZO KRIJGT ONS VLEES DE TIJD DAT HET NODIG HEEFT.

DIT IS EEN VOORBEELDMENU, WIJ RIJPEN & VERSNIJDEN ONS VLEES ZELF,
DE SELECTIE KAN VARIËREN NAARGELANG HET AANBOD.

1 PERSOON
PRIJZEN PER STUK VARIËREN TUSSEN €37.50 & €155.00 .
FILET PUR CENTER CUT: DAGSELECTIE DOOR BRAM
niet gerijpt
FILET PUR CENTER CUT: NORWEGIAN RED
niet gerijpt
RIB-EYE: PIEMONTESE
40 dagen gerijpt
RIBEYE: PEZZETA ROSSA
60 dagen gerijpt
RIBEYE: PEZZETA NERA
50 dagen gerijpt
DUNNE LENDE: PEZZETA ROSSA
60 dagen gerijpt
DUNNE LENDE: PEZZETA NERA
50 dagen gerijpt
BAVETTE: AUSTRALIAN FULLBLOOD WAGYU F4 BMS 9+
niet gerijpt
BONE-IN RIBEYE: BRUNA ALPINA
21 dagen gerijpt
BONE-IN RIBEYE: JERSEY KØD
110 dagen gerijpt
BONE-IN LENDE: NORWEGIAN RED
35 dagen gerijpt
BONE-IN LENDE: BERUGI
80 dagen gerijpt
T-BONE: BRUNA ALPINA
21 dagen gerijpt
2 PERSONEN
PRIJZEN PER STUK VARIËREN TUSSEN €165.00 & €300.00 .
T-BONE: RUBIA GALLEGA - CÁRNICAS LUISMI SELECTION
40 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: PIEMONTESE
40 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: SWISS BROWN
35 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: CARIMA
45 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: BERUGI
80 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: NORWEGIAN RED
35 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: DARK RED FRISONA
50 dagen gerijpt
CÔTE À L'OS: BELGISCHE WAGYU
50 dagen gerijpt
BAVETTE: AUSTRALIAN FULLBLOOD WAGYU F4 BMS 9+
niet gerijpt
SIDES INCLUDED
VERSE FRIETEN
AARDAPPELTJES MET ROZEMARIJN
GEGRILDE GROENE ASPERGES
FRIS SLAATJE
EXTRA SIDES
WAGYU POTATO PAVE
€7.50
GEROOSTERDE SPITSKOOL MET HUISGEMAAKTE SAUS EN GEBAKKEN UI
€9.50
SAUS VAN DE DAG
€4.50

DIT IS EEN VOORBEELDMENU, WIJ WERKEN MET DAGVERSE PRODUCTEN,
SOMMIGE GERECHTEN KUNNEN VARIËREN NAARGELANG HET DAGELIJKSE AANBOD.

DE PRIJZEN PER GERECHT VARIËREN VAN €11.50 TOT €21.00 .

DESSERT
VANILLE ROOMIJS
warme chocoladesaus
SABAYON
vanille roomijs - witte wijn - marsala
CHEESECAKE
framboos - speculaas
CAFÉ GLACÉ
vanille roomijs - koffie - koffielikeur
CHOCOLADE MOELLEUX
vanille roomijs
ASSORTIMENT ITALIAANSE KAZEN
brood met vijgen en abrikozen - truffelhoning
VRAAG EVENTUEEL NAAR ONZE ALLERGENENLIJST.