Gillis’

hints

geboden

vlees restaurant gent

1.

dubbelcheck de reservatie

Af en toe krijgen we hier klanten van Jilles burgers over de vloer, en ook omgekeerd staan onze gasten soms voor de verkeerde deur. Kudos aan Jilles: lekkere burgers en biertjes. Heel anders dan Gillis wel. Check dus voor je komt nog eens goed jouw reservatie: je vindt ons in het hart van Gent (hoogstraat 23, 9000 Gent).

2.

noem een koe een koe

Gillis is een thuis voor liefhebbers van de betere (lees: beste) steak. Je vindt geen veggie en vegan opties op de menukaart. Laat je ons op voorhand weten als je echt-echt-echt graag vis wil?

3.

laat de messen liggen

Onze messen zijn, net als alles wat hier op tafel komt, handgemaakt door rasechte lokale ambachtsmannen- en vrouwen. Ze zijn messcherp, piekfijn, en ze horen hier thuis. Kan je het toch niet laten, vraag Bram of Jozefien dan naar het aanbod en de prijslijst.

4.

regel een babysit

Kunnen jouw kinderen een halve kilo sappig vlees aan, aarzel dan niet om hen mee te brengen naar Gillis. Lukt dat (nog) niet, ga dan voor een babysit (tip: B-sit app) en kom romantisch bij ons dineren. Geloof ons: daar heeft niemand ooit spijt van.

5.

vergeet de tijd

De tafel is de hele avond van jullie. Alle tijd dus om Gillis ten volle te beleven, van de kruidige cocktails en bar bites, tot de koffie met verfijnd lekkers en de onweerstaanbare selectie sigaren en digestieven. Op vrijdag en zaterdag maken we jou het leven gemakkelijker: dan staat sowieso een combo van bar bites én hoofdgerecht op het menu. 

6.

denk acht

In heel wat culturen is acht het perfecte getal. Wij gaan akkoord. We nemen reservaties voor (verrassing!) maximaal acht personen

7.

vermijd valse noten

Het vlees is puur, de wijn is zalig. Toch kunnen onze gerechten, eieren, gluten of noten bevatten. Heb je een bepaalde voedselallergie, laat ons dat zeker weten (in het vak ‘opmerkingen’ bij de reservatie).

gillis quote
gillis mes