Puur. Vlees. Genieten

Welkom bij Gillis

#GillisGent

Horecabeurs (18-22/11)

Tijdens de Horecabeurs zijn wij zondag en maandag zowel ‘s middags als ‘s avonds open.

Oudejaar 2018 – New Year’s Eve 2018

Voor oudejaarsavond serveren wij een verrassend keuzemenu. Enkel op reservatie.

Oudejaarsavond menu

Reserveren

Straffe Gasten

“De kwaliteit van het vlees is echt om over naar huis te schrijven! Ik zelf ben slager en mijn compagnon die mee was is sous-chef in een sterrenrestaurant dus we weten beide wat kwaliteit is en deze was echt subliem!

Als je een subliem stukje vlees wilt eten zit je in dit restaurant zeker op de juiste plaats!”

BertWe beten beiden wat kwaliteit is!

“Gillis blijft keer op keer een aanrader. Een zeer uitgebreide keuze van het lekkerste vlees en bijpassende wijnen in een gezellig kader. Geen stijf gedoe bij de bediening. De passie voor het vak druipt er af!”

NickGillis blijft een aanrader

“Super lekker eten, super vriendelijke bediening. Goes the extra mile for the client! Tafelgenoot wou een specialeke die ze met enige creativiteit op tafel konden plaatsen.”

DimitriGillis goes the extra mile!

Puur. Vlees. Genieten.

Reserveren