Puur. Vlees. Genieten

Welkom bij Gillis

Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor Dry-Aged rundvlees !!!

Echte vleesliefhebber ?     Regelmatig hebben we nieuwigheden in ons assortiment !     Blijf je Graag op de hoogte?

Schrijf dan in op onze nieuwsbrief of volg ons op instagram.

Bram. Spek. Lies .De Straffe Gasten.

ONS VERHAAL

Puur. Vlees. Genieten

Gillis is een restaurant dat ondertussen bekend staat om zijn gerijpt vlees , van verschillende europese rassen .Het restaurant word vandaag uitgebaat door Bram Candries en Olivier De Spiegeleire alias “Spek”.

B&S : Gewoontes creëren en onze huis stijl aan onze klanten meegeven , dat is ons doel.Herinner je de spaghetti saus van oma nog of je favoriete pralines van je favoriete chocolatier. Dat moet de reden zijn waarom jullie naar Gillis komen , voor het allerbeste vlees en de leukste herinnering daaraan .

 

Bram : Ik houd me dagelijks met veel zorg en liefde bezig met de aankoop van zowel ons vlees alsook ons assortiment top wijnen.  Het afrijpen van ons vlees behoort tot mijn dagelijkse taken, hierbij staat de kwaliteit van het product uiteraard altijd centraal. Wekelijks contact met onze boeren en leveranciers zorgen ervoor dat we uitsluitend met de beste producten kunnen werken.

Spek : Door mijn grote passie voor koken ben ik bij Gillis terecht gekomen, ik denk dat ik mezelf wel mag bestempelen als een ultieme carnivoor. Dagelijks mogen werken met het allerbeste vlees dat door Bram met veel zorg en vakmanschap word afgerijpt is dan ook een hele eer. Het lekkerste stukje vlees bakken en onze klanten blij maken , dat is waar het voor mij om draait.

Puur. Vlees. Genieten.

Reserveren