Puur. Vlees. Genieten

Welkom bij Gillis

#GillisGent

Restaurant Gillis is the place-to-be in Gent voor de échte vleesliefhebber.
Chef Omer serveert enkel het beste gerijpt vlees uit België, Frankrijk, Spanje, Italië, … Puur vlees. Puur genieten.
Het Gillis team verwelkomt u graag in de Hoogstraat 23 te Gent.

Wijnliefhebber? Regelmatig organiseren wij ook Gillis Winemaker’s diners. Schrijf in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

LuKaS. Bram. Omer. Nicole. De Straffe Gasten.

ONS VERHAAL

Puur. Vlees. Genieten

De broers Lukas en Omer Candries zijn al jaren bezig met lekker eten en de goeie dingen des levens. Dat kregen ze van hun moeder zaliger met de paplepel mee. Allebei zijn ze ervaren ratten in hun vak, Omer 35 jaar als kok, en Lukas 25 jaar als Keurslager met kennis van keurvlees. Met de ondernemingsdrang van hun vader Raf en hun jarenlange knowhow brengen de Straffe Gasten samen dit culinaire project… Gillis

“Gillissen” een nieuw werkwoord

Tijdens de middag kan je bij Gillis lunchen met de keuze tussen een ” slow or quick ” service of à la carte. ’s Avonds is het zalig genieten van onze uitgebreide kaart. Bij mooi weer kun je relaxed “Gillisen ” op ons mediterraan tuinterras. Onze wijnkaart bevat wijnen met een verhaal. Gillis serveert authentieke, levende wijnen met een ziel en karakter, helemaal conform het dna van Gillis.

Gillis biedt een entrecôte kaart met meer dan tien verschillende rassen. Ons runds- kalfs- en varkensvlees selecteren wij samen met onze huisleveranciers. Samen met hun bezoeken wij regelmatig de boerderijen in binnen- en buitenland en selecteren wij steeds uitsluitend wereldkwaliteit.

De garantie voor kwaliteit: ‘ Een West Vlaamse Rode koe, komt uit West Vlaanderen en niet uit Antwerpen. Er is een wereld van smaken te ontdekken, daarom durven wij u aan te raden voor onze degustatie te kiezen. Door de rijping van het vlees neemt de malsheid en het smaakaroma enorm toe. Op onze wisselende suggestiekaart vind je steeds hoogstandjes met vlees, vis of veggie. Meesterkok Omer heeft een ziel voor originele vleespareltjes. Bij je verdere bezoek aan de Gillis website komt het water je zeker in de mond.

Puur. Vlees. Genieten.

Reserveren